onsdag 13. september 2017

Eg betongimpregnering

EG Betongimpregnering er en transparent, inntrengende vannaviser til beskyttelse av loddrette og vannrette mur og betong overflater. EG Betongimpregnering er en fargeløs og giftfri permanent forsegling til bruk mot fuktproblemer i all betong. Produktet trenger aktivt og dypt inn der det ved hjelp .

Epoxygrossisten AS; Sted: Sandefjord; Oppdatert: 07. EG Betongimpregnering er en fargeløs, klar og giftfri permanent forsegling til bruk mot fuktproblemer i all betong. Produktet trenger aktivt og dypt inn der det ved . Gir en langvarig beskyttelse, idet EG Betongimpregnering trenger dypt inn i overflaten og fungerer som vannaviser, som forhindrer vann, salt (klorider), .

EpoxyGrossisten AS on Instagra“EG Komfort Designgulv #polyuretan #industriell_interiör. Impregnering med EverCrete utføres på nye og gamle betonggulv og vegger med store fordeler: Fuktinntregning stoppes; Olje/bensin/dieselsøl . Hei, Jeg har en garasje som har blitt forsterket med tak og vegger i betong. Mange hevdar det vert lettare å vaske, men veit ikkje heilt om eg er enig. Betongimpregnering er brukt en god del i fjøs heromkring, både .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg