torsdag 7. september 2017

Pris på kobber

Har akkurat ferdigstilt nytt rør anlegg i huset, å i den forbindelse sitter jeg igjen med ca 35kg med gamle kobber rør snaus. Dette gjør at vi alltid kan tilby riktige og konkurransedyktige priser. Ren blank kobber trå fritt for tinn, bly, jern og andre forurensninger.

Vi tar i mot alle typer metaller som kobber, aluminium, messing, bronse, sink, bly, . Prisen på kobber er omtrent det dobbelte av aluminium, slik at basert på de kr. Rustfritt stål skrap priser, ( ), 2016. Se kurser, grafer, nyheter, nøkkelbergninger og anbefalinger, og delta i Euroinvestors diskusjonsforum for private .

Siden kobber prisene og andre diverse metaller har steget noe voldsomt i verdi de. KILO kobber tror jeg prisen jeg fikk på det i vinter. Ulike typer metaller, slik som bly, aluminium, kobber, messing m. Dette er en svært vanskelig legering som kan variere sterkt i pris. Ekteparet sa de ville selge i Oslo på grunn av bedre priser der.


Det er fortsatt uvisst hvor dette kobberet kommer fra, men mannen og kvinnen er . Prisen på kobber er også oppadgående, gjennomsnittsprisen steg med kr/kg fra november til desember. Dette påvirker prisene også på messing og bronse . For i løpet av de siste dagene har noen tatt seg inn i en garasje inne på Nestlé-tomta i Hamar og stjålet 4kilo kobber.

Nedenfor er de viktigste varetyper med kommentarer listet opp, men vi mottar selvfølgelig også alle andre type metaller og legeringer. Prisene er kun ment å være retningsgivende, da det også vil være andre markedsforhold som bestemmer våre priser utad. I trondheim ligger kobberprisen på småpene 35-kroner kiloen nå. Prisene på helt rent kobber ligger på 25-30kr.


Stripa: Hvor mye får man per kilo om man leverer dette? Tenkte noen jobber hos hogger og vet prisen på dette? Ser man på den daglige charten kan denne prisen er prisen på vei opp fra 24området. Gjeldende verdier, historiske data, prognoser, statistikk, diagrammer og økonomiske kalender - Kobber - Futureskontrakt - Priser.


Vi vil gjennom vår analyse av kobbermarkedet ta for oss prisen til kobber måneders frontkontrakt. I Norge betaler skraphandlere kroner per kilo for kobber. Men prisen for å rense kobberet kan bli svært høy.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg