onsdag 13. september 2017

Festemidler leca

ESSVE Heavyload lettbetongskrue er utviklet for tung montering i porøse materialer som lettbetong, Leca og Siporex. Rett valg av festemiddel for montering av bærebjelke. Pussede fasader er gjerne av Leca eller lettbetong.

Til feste i Leca vegger anbefales spesielle festeplugger. Kontakt din forhandler for mer informasjon. Feste i Leca Det er ikke vanskelig å feste ting i Leca, hverken små eller store ting. Det finnes på markedet et rikt utvalg av egnede festemidler .

Byggematerialer med lite trykkstyrke er f. Til innfestning i plater (gips) finner du et stort antall. Du kan føle hvordan den forankrer seg når du monterer den. Den trekker til og holder, selv i de mest problematiske byggematerialer som hullstein, leca og . Riktig valg av festemiddel for montering av bærebjelke i. De kan forveksles med pussede fasader laget av . Montering av tre- og stålstender for kledning på lettbetong og leca Montering av takstoler på i. Sikker montering med CE-merkede festemidler.

NB: Fasadeplugg-skruen må skrues inn i pluggen! Da fulgte det med en stor bit Leca, med skruen sittende i. Du kan også bruke epoxylim, det sitter enda bedre, men er litt mer knotete å få inn i . På utstikkende sokkel bør det støpes hulkil. Jeg har god erfaring med Würth Karm- og fasadeplugg i Leca, burde vel.


Takke meg til leca, enda så drital leca er så er den bedre å få feste i. Festemiddel i Leca, Bjorn Johansen, 12/22/12:AM. Er detnoen som har noen gode råd om dette ? Hva skal brukes av bolter når man skal feste en planke . Denne gang tipser Otto oss om hvordan vi skal få skruene til å sitte i Leca-mur, og . Skruer med grove gjenger beregnet for montering av tre på leca , uten forboring. Produsert av herdet stål med gulkrom overflatebehandling.


Puseing av Leca: Alle Leca blokker brukt utendørs må påføres puss og overflatebehandling dersom veggen skal være. Aktuelle leverandører av festemidler er:.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg