onsdag 27. september 2017

Skattejakt metalldetektor

Sjekk på Facebook ved å søke på metalldetektor og du vil få opp treff på flere grupper og. Hvor mange barn og tenåringer sier nei til å bli med på skattejakt? Er du på jakt etter en ny hobby for hele familien, er en metalldetektor både morsomt.

Sjekk disse nettstedene, og dra på skattejakt i høstferien. Den ideelle metalldetektoren for nybegynnere på skattejakt. Kontroller for tune og discrimination for enkel justering og maksimal . På Værvågen i Larvik søkes det med metalldetektor for å lete etter det berømte slaget ved Nesjar som fant sted for 9år siden.

Nettopps journalist ble med på skattejakt med metalldetektor sammen med entusiast Stefan Furnes. PÅ SKATTEJAKT: Mike (36) og Maciek (40) søker med hver sin metalldetektor etter gamle skatter i Sognsvann i Oslo-marka. Bare synd at Øya ligger sydenfor Hovedøya i Oslo, . I dag fikk Sandra prøve ut en skikkelig metalldetektor og her ble hun solgt.


Hittar Mynt och Lycka med Metalldetektor på gammal skogsväg. Denne uken har vi vært på Stølsvika og kost oss i lekeapparatene og vært på skattejakt. I samlingsstunden lærte vi hvorfor Kaptein Krok fikk .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg