mandag 27. juni 2016

Skigard materialer

Det er mange nevenyttige folk i Norge, som klarer å montere skigar portstolper og andre typer gjerder. Alle materialer leveres buntet og opplastet fra lager. Vårt forbruk av materialer til en meter skigard er ca.

Vi kan levere en mer glissen skigard om det er . Vi har også i år skigardsmaterialer til selvbyggere. Vi produserer kvalitetsmaterialer for selvbyggere og er alltid tilgjenglige for råd i din byggeprosess. Ved denne typen skigard bruker vi seinvokst granstaur og skived av kløyvd gran.

Ved bruk av disse materialene får du en skigard laget på den gamle måten . En skigard er et enkelt gjerde laget av trestaurer og kløyvde skier, oftest av gran. For å utnytte materialene best mulig ble smått tømmer splittet i to eller flere skier . Vi bruker to-tre dager på en skigard som dette, inkludert frakt av materialer, forteller Vaitkus før han kjapt går for å hente en ny skie fra lageret . Disse aktørene produserer skigard Valdres - de fleste setter opp på hele Østlandet. Les mer om forventet levetid og pris på skigard her. Skigard med einerstaur og vidjesveg forsterket med ståltråd.


Noen med erfaring med å sette opp skigard? Tips på leverandører med god pris på materialer?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg