mandag 27. juni 2016

Type 2 ladestasjon

Det er et utvalg av kontakter på ladestasjonene. Industrikontakter IEC 6033-pin og 5-pin. Ladepunkt med 16A-kurs kan nå utnyttes for litt raskere lading hvis den nye elbilkontakten (Type 2) er i bruk.

I tillegg har vi fått Combo (CCS) hurtiglading, . Husholdningskontakt, 230V/10A/1fas, kW, 6-timer, Normal 16A. Type - semihurtig AC, 400V/32A/3fas, kW, 35-minutter, AC semihurtig. Snart kan du også med overbevisende stemme ønske deg å lade med mode type 2.

Så sant du også leser artikkelen om betegnelser for lademoduser. Ladestasjoner til elbil › Ladeprodukter › Veggmonterte ladestasjonerBufretLignendeMed Typeladeuttak er denne ladestasjonen universell og uavhengig av bilmodell. Alle biler kan lade forutsatt at de har medbragt Mode-ladekabel som . En ladestasjon med fast kabel og plugg er effektiv og komfortabel og. Denne mode-ladestasjonen passer til alle bilmodeller med Typeuttak; BMW, . Ladestasjonen leveres i en rekke varianter: Med type stikk for bruk med egen mode kabel eller med 5m eller 10m rett kabel, eller 4m spiral kabel.


Mode krever at kommunikasjonen foregår mellom ladestasjonen og elbilen. Ladestasjonene leveres enten med fastmontert ladekabel med type eller type 2 . Vi gir deg oversikten over hvor du kan kjøpe ladekabel som passer på nye ladestasjoner med Type 2-uttak.

Ulempen med å plassere laderen i selve ladestasjonen er at det. Hurtiglading med Type 2-kontakt er i praksis basert på trefase vekselstrøm. Dersom jkirkebo skulle begynne å produsere slike ladestasjoner med denne, sikringer relerer i en boks blir dette et nytt produkt som han må . EDIT: Vi selger ikke byggesett som beskrevet under lengre.


Vi selger derimot ladedstasjoner, komponenter til å bygge ladestasjoner, Type 2 . Bor du i borettslag eller sameie kan du normalt ikke sette opp ladestasjon i. For nyere type ladestasjoner med den nye elbilkontakten (Type 2) kan du ofte . For mode så vil kabelen har en type kontakt på infrastruktursiden (f.eks i offentlige ladestasjoner eller hjemmeladere). Type: 6Ladestolpe uttak på stolpe og R1lås. Charge Amps RAY ladekabel 16A Type product image. Ny og vinklet kontakt passer bedre i alle offentlige ladestasjoner. Vi leverer veggmontet ladestasjon til elbil.


Lurer du på om du skal ha Type eller Type eller ønsker du mer informasjon om våre ladere? Ledningen har derfor en Type kontakt som går i stolpen, og en Type som går i bilen. En ladestasjon som er montert hjemme er en typisk Mode stasjon.


Vi har gleden av å introdusere Viridian sin nye EcoLite-ladestasjon på det norske markedet. Dette er oss bekjent den rimeligste 22kW ladestasjonen med type 2 .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg