torsdag 9. juni 2016

Nettinggjerde biltema

Av galvanisert Ø mm trå belagt med PVC. For gjerde, espalier, kompostbeholder etc. Takker for alle svar, blir nok gjerde fra FK, koste hva det koste må! Hva er det billigste, enkleste gjerdet jeg kan bruke for å gjerde inn tomta sånn at. Fant bare meter høyde på Biltema og det blir for lavt.


Jeg ønsker meg et grønt nettinggjerde som ikke er alt for dyrt. Den eg har sett på biltema har vore ein mykje tynnare sak, og eg ville ikkje ha .

Hei, noen som vet hvor man får kjøpt nettinggjerde til eidom avgrensing. Gjerde må bære meter høyt, fant noe på biltema, men det var bare .

Nå skal det åpnes Biltema i nærheten, så vet de har en del gjerde utsyr til samme pris som Børjes, så lurer da på om noen av dere har erfaring . Skal sette opp noen meter med gjerde for vofsen. Tenker a Hvis du ikke skal ha sa veldig hoyt har biltema veldig lave priser pa nettinggjerde i . Men mener å ha hørt noe om en netting/gjerde man kan sette inn i. De selger grønt, plastbelagt, galvanisert flettverkgjerde på biltema til en . Stolpene kan støpes ned direkte i marken. Vi vurderer nettinggjerde for å spare oss for mye vedlikehol og heller. Biltema har også meget rimelige ruller med dette i forskjellige høyder. Måtte markere sperring på et område i en måne så det er nesten ikke brukt.


Tomta er på mål, og det blir nok litt dyrt å gjerde inn alt sammen, men store deler. Biltema har cm høy gjerdenetting til 8for meter. Kjøp noen pakker med kompostgjerder på Biltema. Det koster 1kr for en pakke med fire gjerder. Hekt gjerdene sammen med strips og fest . Utegården er på ca m med tak og gjerde fra bakken til taket.


Vi har brukt pussnett fra biltema som gjerde.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg