torsdag 2. juni 2016

Gråvannsrensing hytte

Leveres både som gjør det selv anlegg (posefilter) alternativt for tømming av slamsugebil. Hytteliv Senteret Drammen as - Alt til Hytte og Caravan! Vi spesialiserer oss på alt til hytte og caravanprodukter.

Du kan få det som hjemme på hytta, selv uten offentlig tilknytning. Ecomotive Aer et godkjent gråvannsrenseanlegg for hytter og hus. Gråvannsrenseanlegg med biofilter består av slamavskilling i en vanlig slamavskiller (alternativt i en filterpose for hytter), og en filterkum for . Solid utførelse - en trygghet for deg og miljøet! Produsert i rotasjonsstøpt polyetylen for nedgravd eller frittstående montering.


Leverandør av grå- og sortvannsanlegg for hytter, eneboliger, boligfelt og hyttefelt. Klargester GW 0gråvannsrenseanlegg er designet for fritidsboliger med . Størrelse og type avhenger av antall bruksdøgn på hver enkelt hytte, samt antall hytter på. Kompaktfilter for rensing av gråvann fra en hytte. Et kompaktfilter for gråvannsrensing fra hytter og boliger kan bygges inn i en tank. Toalettløsning for hytter med utslipp til ferskvannsresipienter skal.


Med gråvann menes spillvann fra dusj, håndvask, . Gråvannsrenseanlegg for hytter og fritidshus blir produsert i rotasjonsstøpt polyetylen, utformet etter VA-miljøblad nr. Gråvannsrenseanlegg er beregnet på filtrering av gråvann under normale. Plant, Ecomotive A02] er et kompakt renseanlegg for gråvann for hytter og hus som.


Avløpsanlegg for hytter belastes i perioder av året og mindre enn boliger. Gråvannsrenseanlegg med biofilter består av slamavskilling i en. Vanlige sandfilteranlegg kan kun tillates for gråvannsrensing. Tillates for bruk på hus/hytter uten vannklosett og for boliger og hytter med tette tanker for . Det finnes to typer av renseanlegget: Odin GVR- som er dimensjonert for hytte med inntil sengeplasser, og Odin GVR- som er .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg