mandag 20. juni 2016

Male tak inne

Når du skal male tak, gjelder det å ha utstyret og teknikken i orden. Som ved alle malingsprosjekter innendørs, begynner man med å ta vare . Det vanligste er at man maler taket hvitt, dette gir en jevn lysspredning og er nøytralr mot veggfargen i rommet. Råd for et best mulig resultat når du skal male taket! Enkle grep kan hjelpe deg, slik at du unngår skjolder.


Her kan du se hvordan du enkelt maler taket inne. LADY Perfection takmaling får du i mange forskjellige takfarger. Maleren viser hvordan du maler gipstak med perfekt resultat. Skal til å male taket, har kjøpt meg rulle + rullepensel(kalles det det?) og stang slik at jeg kan stå på gulvet å male. MEn det drypper så sinnsykt mye, fra sidene . Uansett malingsvalg starter du med å male taklistene og benytter samme maling som du har tenkt å bruke i resten av taket.


Idag har jeg en liten sak, nemlig at det er ingen sak å male tak! Jeg har hørt malere forgremme seg over maling av tak. Det kan være vanskelig å male tak uten å få skjolder og skjemmende skjøter.


Mal taket med ønsket maling; se Gjøcos sortiment for interiørmaling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg