onsdag 22. juni 2016

Kelim tepper og puter

Trendcarpets kelim-puter kommer fra flere forskjellige. Selger mange lekre puter i orientalske stoffer, det er vintage, håndlaget kelim eller vintage oushak på fremsiden og bomullscanvas på baksiden .

En kelim i minimalistisk design og duse farger skaper en fin helhet. Et vakkert Dobag-teppe og håndbroderte silkeputer gir en fin balanse til det lyse . Fantastisk kelim vevet etter gammel tradisjon . Se vårt sortiment av persiske og orientalske tepper.

PERSISK KELIM GASHGAI teppe, flatvev blandede mønstre håndlaget blandede mønstre Lengde: 250 . Våre rose Kelim er som regel eldre tepper og kan være opp til år gamle. Innerputen er i dun og baksiden har bomullsstoff med glidelås. Til det er jeg altfor glad i rosetter, indiske puter og gull. Produktbeskrivelse: Kelim pute 45X45cm, Front: ull/jute, Bakside: bomull, Flerfarget . Her finner du håndknyttede puter, tepper og kelimer i mange størrelser og prisklasser,.


Trojo Orientalske Tepper holder til på Grini Mølle ved Lysakerelva. Puter og pledd Lama Kelimnbsp;putetrekk.

Løse tepper kan være akkurat det som skal til for å holde innredningen samlet. Vi har blant annet Pakistanske Bokara-tepper til 450- (140x200) og. Julekampanje på ekte håndknyttede tepper, kelim, puffer og puter. Har lenge hatt lyst på en slik pute, og disse er perfekte, laget av gamle tepper fra sekstitallet i tillegg er prisen ikke noe å klage på, selv med . I går tok jeg motet til meg og kastet to kelim-tepper i vaskemaskinen.


Dun-puter kan fint vaskes i vaskemaskin - men man må ha tørketrommel . Stort utvalg av store gulvputer og fargerike puter for sofaen. Kan brukes til bor langbor veggtepper, sengetepper og gulvtepper. Forskjellige produkter laget av Kelim-teppe: - Puter sydd av gamle tepper. Litt fargeforskjeller kan forekomme da alle er håndlaget og unike. Kelim er en type orientalsk glatt vev, men også betegnelse på . Puten gjør seg utmerket i en sofa eller lenestol og kan også kombineres.


Kjøp Karlskrona Kelim Teppe - 200x3Grå på Trademax.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg