fredag 10. juni 2016

Fiskars trillebår selvbygger

Selvbyggerbåren er en klassiker på det norske markedet. Det er en stødig trillebår for de fleste typer bruk. Fiskars Trillebår selvbygger 011G Trillebåren for selvbyggere og entreprenører, en kraftig og robust bår med helpresset galvanisert kasse og rørunderstell i 32 .

Se beste pris på Fiskars Trillebår liter. Robust og kraftig trillebår for selvbyggere og entreprenører. Trillebåren har galvanisert stål med lakkert overflate. Vi selger vår FISKARS TRILLEBÅR SELVBYGGER 011G, lik den de selger her .

Klassisk selvbyggerbår fra Fiskars selges. Trillebåren er svært stødig og rommer liter, passer til det meste. Helpresset galvaniser kasse og rørunderstell i mm galvanisert/lakkert stål med tippebøyle. Fra kr 98- Se pris ; Trallnor 1GK Selvbyggerbåren Ingen pris . Robust og kraftig bår for selvbyggere og entreprenører.


Varetekst: Fiskars trillebår selvbygger 011G. Fiskars trillebår er en kraftig trillebår som brukes både av selvbyggere og entreprenører. Trillebåren har helpresset galvanisert kasse med mm galvanisert .

Helpresset galvanisert kasse og rørunderstell i mm . Mer om produktet; TRILLEBÅR 68GK HAGEBÅRE Lett trillebår til hobbybruk kr. Mer om produktet; TRILLEBÅR SELVBYGGER FISKARS En stødig trillebår for . Fra kr 49- Se pris ; Fiskars Trillebår liter. Her kan du finne Fiskars Trillebårer og hagevogner og sammenligne pris før du kjøper online fra norske nettbutikker.


Fiskars skriver: Robust og kraftig bår for selvbyggere og entreprenører. Helpresset galvanisert kasse og rørunderstell i mm galvanisert/lakkert stål med .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg