fredag 17. juni 2016

Siroc isolering

Alle Siroc elementene har en kjerne av Jackopor EPS som er belagt med fiberbetong som danner den ferdige overflaten. Isolerende og robust emballasje til fisk og skalldyr. Siroc L-element är vårt vanligaste kantelement för platta på mark och ger en isolerande, tålig och snygg.

För sammanfogning av EPS-isolering med L-element. Siroc isoleringselementet används som tilläggsisolering av befintliga. För sammanfogning av EPS-isolering med L-element samt sammanfogning av flera.


Som isolering under betongplattan, samt i kantelementen används.

Utsidan består för våra Siroc av en färdigbehandlad betongyta och för vårt nya Jackon . För sammanfogning av EPS-isolering med U- och. Siroc L-element används till grunder med platta på mark. Siroc L-element har en kärna av Jackopor EPS, belagda med en fiberarmerad betong. Jackon Ringmur, Thermomur og SIROC elementer våre . Markytan schaktas av till anvisat grundlägg- ningsdjup. Nordens ledende produsent av isolasjon og.


For drenering og utvendig isolering av f. Leca kantelement är en kombinerad gjutform, kantbalk och isolering i en produkt.

EPS (Expanderad cellplast) för isolering av platta på mark, betongelement, lättfyllna väggar och tak. Antakelig ikke den billigste løsningen siden Siroc platene er nokså dyre, men det får så være, . Vi hjälper dig att hitta rätt jackon Isolering och göra ett billigt tryggt köp - Vårt köpskydd ger dig. Jackon AB Kantelement Siroc L-Element 4S2m. KANTELEMENT RAK SIROC 400-2M_Velltra. KANTELEMENT HÖRN SIROC 400X600+600MM 100MM Art.


Jackon levererar produkter till byggindustrin. Thermomur och Siroc kanelement och grundelement är exempel på dessa. Fäster isolering mot färsk betong, isolerskivor mot varandra m. Trycks lätt in i isoleringen med handkraft.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg