tirsdag 14. juni 2016

Male betongvegg inne

Denne bruksanvisningen gjelder for plass-støpt betong. Som dere ser i bilde så har jeg en betongvegg som idag er brun. Jeg er redd for at det blir ujevnt etter maling, . Vi skal i gang med å pusse opp et kjellerrom som har blitt, og som fortsatt skal brukes som . Den største faren er at fuktighet trenger inn. Siden det for eksempel er fuktigere inne i en kjeller eller i et boligrom enn det. Noen som vet om det blir fint å male rett på muren?


Skal man bruke heftgrunn og oljemaling på mur innendørs? Maling som er spesielt for betongvegger er lett å jobbe med. Med kalkmalingen Fresco kan du selv male en vegg som ser ut som betong. Fremgangsmåten er overraskende morsom og fort gjort.


Mur er et samlebegrep for mineralske underlag som f. Før du skal male er regelen at muren skal være pusset etter . Nordsjø Maling viser deg hvordan du forbehandler og maler tidligere malt betong. Male murvegg i kjeller - posted in Hus, hage og oppussing: Vi skal i gang med å. Da risikerer du at vannet sperres inne i muren i stedet for å .

Våre produkter for puss og betong er lette å jobbe me hurtigtørkende farger som gjir. Det er ekstra viktig at flaten er tørr, ren og fast, når du skal male en pusset fasade eller betongfasade. Når du skal male mur, et helt murhus eller grunnmuren på huset, er det. Her får du tips og råd til hvordan du går frem når du skal male mur, velge farger,. Male betong med TreStjerner Betongmaling.


Betongmaling er halvblank, vanntynnbar akrylmaling som anvendes innendørs på betonggulv og betongvegger. En innvendig puss skal ofte kun ivareta en estetisk funksjon og gi farge og. Mur og betong er mineralsk underlag som krever malinger som tåler høy pH.


Det er viktig at underlaget er fast før påføring av maling. Miljøvennlig Controll Betongtett er miljøvennlig og kan brukes overalt, inne som ute. Kalk- og saltutslag kommer aldri frem av betong/ mur med mindre man har en fuktvandring.


Ved å velge riktig maling, er det å male en betongflate et relevant alternativ for fargesetting av betongoverflatene. Spesialmalinger for betong har vist seg å ha .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg