mandag 20. juni 2016

Høy fotbue

Den er ofte nokså stiv, har høy rist og høy fotbue. Hos noen er det bare hælen og tærne som er kontakt med underlaget, slik at belastningen (trykk=vekt/areal) på . De fleste føtter kan klassifiseres i en av tre hovedgrupper: nøytral, flat og høy fotbue.

Avhengig av livsstil og hvor mye føttene belastes, vil de over tid naturlig . Kurvet sko anbefales for lette løpere, løpere med høy fotbue, og løpere som lander på fotens ytresiden.

Kurvet form gir mindre støtte ved fotens indre side, men . For en stabil fot med høy fotbue, vil noe av det viktigste med sålen være bedre kontaktflate og demping. Jeg sliter veldig med å finne rette joggesko. Har den relativt uvanlige kombinasjonen av høy fotbue+overpronasjon.


Det betyr i de aller fleste tilfeller at du har en nøytral løpestil. Er det derimot bare avtrykk av hæl og forfot, har du en høy fotbue. Har du behov for innlegg for høy fotbue eller ønsker du bare litt ekstra støtte for foten?


Her finner du gode og komfortable innlegg som avlaster fotbuen og gir god . Har du høy fotbue er det viktig å bygge opp mellomfoten for å hindre overpronasjon.

Flesteparten av oss har det man kan kalle nøytral fotbue. Har Black Diamond Factor støvler, men sålen bygger ikke opp nok under fotbuen etter min smak. Noen som vet om noen gode såler til disse skoene, som . Høy fotbue: Avtrykket viser tåballene, hælen samt en smal del av fotbladets ytre side eller ingenting av fotbladet. Tommelfingerregler er: Lav fotbue/plattfot = Overpronasjon, høy fotbue = Supinasjon. Selv om det finnes mange metoder som gir en indikasjon på hvilken type . En person med underpronasjon har som regel også høy fotbue, som innebærer at mindre av foten er i kontakt med underlaget.


Innersåle designet for en høy fotbue og gir medium demping. Sålen gir økt hælstøtte og bidrar til å redusere overpronasjon. Arch Flex System - Slim Sport Høy Fotbue - Innleggssåle som egner seg perfekt til deg med en høy fotbue. AFS Slim Sport er en tynnere såle enn AFS Premier.


Str, Minimum bestillingsantall, Enhet, Pris, Kjøp. SÅLE JALAS 8709H-34-3 8709H-34-3 34-3 PAR. Eller kanskje du er plattfot eller har svært høy bue?


Er belastningen like kraftig på begge føtter eller kraftigere på den ene? Activ' High er tiltengt føtter med høy fotbue for å gi maksimal komfort og støtte. Noen har lav fotbue, andre har høy, men det mest vanlige er det som kalles nøytral fotbue. Ved å finne ut hva slags fotbue du har, kan du gi føttene dine de .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg