mandag 6. juni 2016

Garasje med carport pris

Boden i bakkant har egen dør og kan brukes til oppbevaring, som hobbyrom eller annet. En veldig praktisk løsning for den aktive familie. Igland Garasjen er Norges ledende garasjeleverandør.

Få garasjen ferdig montert eller bygg garasje selv. Den kalde garasjen og carporten gir derimot en dårligere tørk av den ytre. Velg hvilken garasje, bod eller driftsbygning du ønsker. Til alle bygningene medfølger tegninger for søknad til kommunen, materialliste, anvisning på hvordan .

Her hos oss får du et utvalg flotte, solide garasjer til en veldig hyggelig pris. Ta en titt på garasjene under, så håper vi du . Innvendig standard høyde er meter fra overkant såle til underkant takstol. Carportene kan også mot pristillegg leveres med vegghøyde på meter.


Hos oss får du ett kvalitetssikret garasje tilpasset dine behov, og vi leverer alltid komplett - ned til siste spiker! Veien til den perfekte garasje eller carport! Er det noe jeg har glemt bort så setter jeg pris på om dere som medlemmer kan fylle på her med .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg