mandag 27. juni 2016

Vannbord dimensjon

Vannbrett har en trapesformet profil, hvor største tykkelse er angitt. På undersiden i fronten er det frest et spor som fungerer som en dryppnese. Vannbrett brukes under vinduer for at vannet skal renne ut fra vinduet og dryppe ned på bakken.

Jeg ser av Maxbo sin trinn for trinn video at vannbrett blir festet med spiker forfra. Jeg planlegger å bruke et vannbrett med mm dybde. Hei Jeg har et hus med vanlig saltak, og da med malte vannbord. Lønner det seg å ha noen form for beslag på disse så de ikke blir utsatt for så .

Stående og liggende kledning produseres i ulike profiler og dimensjoner. Når en legger tretak fungerer ofte den første overliggeren som vannbord. Alt NTR-klassifisert virke består av furu, og BYGGmax selger kun AB NTR-klassifisert virke. Cellestrukturen hos gran er nemlig slik at det ikke er . De materialene som leveres med miljøvennlig impregnering, er vanlig bordkledning i flere dimensjoner, villmarkskledning, terrassebord og takbord (taktekking). Vannbord monteres på vindskibordet for å beskytte taket mot inndriv av nedbør mellom vindskibord.


Vannbordet monteres (se egen tabell) over topp lekte.

Før du setter i gang kan det være greit å tenke igjennom om du faktisk skal skifte vinduene. De kan være i langt bedre stand enn du tror, og feil . Vi har beklageligvis ingen bilder av dette produktet. Har du passende bilder vil vi gjerne dele dem. Dimensjon avhenger av høyden på gjerdet og avstand mellom stolpene. Tett stakitt av 22xvirke, montert som plankegjerde med skråstilt vannbord på . Mix) på enkelte dimensjoner av terassebord.


Bygningskomponenter i forbindelse med vindu. Prof l og dimensjon på listverk/vannbrett rundt vinduer. Dette gjelder dimensjon, profilering og overflate.


Skrå Rustikk med 20mm skyggefuge i dimensjon 14x145. Dimensjon: 21x1overligger og 13x7 13x9 13x1og 13x1underligger. Ved bruk av møneskrubrakett er mønebordets dimensjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg