torsdag 30. juni 2016

Byggeregler 2015

Da kan naboen din sette opp byggverk på inntil kvadratmeter, kun meter fra tomtegrensa. Nye byggeregler vil gjøre det enklere for folk flest å føre opp mindre bygg på. Den som skal bygge har imidlertid selv ansvar for å sjekke at tiltaket ikke kommer i .

Den som bygger har selv ansvar for å sjekke at tiltaket ikke kommer i strid med . Her kommer en gledelig nyhet til alle som planlegger nytt anneks, lysthus, redskapsbod ol i 2015! Juli 20trer de nye byggereglene i kraft. Flere plan- og byggeregler trer i kraft denne datoen. Det er nye regler for hva du kan bygge uten å søke fra 1. For at bygningen eller konstruksjonen du ønsker å bygge skal være unntatt . Forenklingene i byggereglene har nå forskrifter som gjelder fra 1. Stortinget vedtok forenklinger i plan- og bygningsloven i juni i fjor.


Byggeprosess - Klikk for stort bilde Forenklinger i byggesaksforskriften (SAK10) og bygningsdelen av plan- og . Sanner minner om at det er viktig å sjekke kommunens plan for området der man . I forbindelse med nye byggeregler som kommer i juli 20er det, som jeg forstår, en del ting som i dag er søknadspliktig som vil være aktuelle . Temaside - Bygg uten å søke - informasjonsside fra Direktoratet for byggkvalitet. Den som skal bygge (tiltakshaver) har selv ansvar for . Endringene innebærer at man kan bygge en rekke tiltak selv uten å søke. Endringene innebærer at det i mange praktiske tilfeller vil bli enklere og billigere å bygge, samt at prosessen .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg