onsdag 1. juni 2016

Taktro osb

Tabell Styrke og stivhet til Sterling OSB-plater. BF-ply OSB/er CE godkjente plater produsert i henhold til EN 300. Minste platetykkelser for bærende taktro av BF-ply OSB/3. Produktkatalog/Byggevarer/Plater/Osb-plate-BF-PLY-TG-2-240x122. Ja på Vestlandet ville jeg ikke brukt osb som taktro.


OSB Superfinish ECO er CE merkede plater produsert i henhold til NS-EN 300. Platene kan legges som frittbærende taktro på sperrer, takstoler eller åser av .

Denne anvisningen viser utførelse av taktro med trebaserte platematerialer eller bor brukt som bærende underlag for taktekning av takbelegg, takfolie, . Hva med kryssfiner og OSB-plater som undertak? Sd-verdien er så lav at den samlede Sd-verdi på taktro og undertak er under meter. Platen er utstyrt med not og fjær som gjør det enkelt å montere og gir et jevnt resultat. OSB TAKTRO TG12MM 122X240CM(PLATER/PK).


For andre typer bærende taktro (OSB-plater, kryssfiner ol) må det sjekkes . TG 20Sterling OSB/golv- og takplater. Trebaserte plater av OSB til undergolv og taktro. OSB er en tre lags plate laget av furuflis.

De to ytterste lagene ligger parallelt med lengderetningen, mens midtlaget ligger på . Jeg skal ha taktro (osb-plater) på toppen, deretter Icopal Top Safe oppå dette. Les mer om OSB bygningsplate TGupusset. OSB taktro-plater gir rask legging av tak.


Som standard leveres hyttene med sort eller skifergrå takshingel type S. Innredning 2mm isolasjon i A-kvalitet. SmartPly OSB er kvalitetsplater som produseres ved å. Smartply OSB fås med skarpkant eller not og fjær på 2.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg