onsdag 29. juni 2016

Lagre bil over vinteren

Ikke veldig varmt der om vinteren, men det er aldri - grader der. Det eneste jeg gjør med bilen før lagring er en god vask og frakobling. Jeg har også et tynt trekk over bilen når det står parkert, men det er av stoff og puster.


Er det skadelig for motor og bil å stå ute om vinteren? Der har jo du en ekstra utfordring som skal lagre utendørs. Vi tok med oss nye XCpå tur over grensen. Dersom du bare skal lagre bilen for en kort periode, bør du bytte kjølevæske for å.

Tre over en plastpose over henholdsvis eksosrør og forgasser for å holde . Jeg er imidlertid litt usikker på hva som er beste måte å lagre bilen på. Hvis man ikke har anledning til å lagre en bil inne er det mange som tar en presenning over bilen. Nå står den lagret innendørs for vinteren.


Problemet med å sette fra seg bil over lengre periode, spesielt om vinteren, er at det står seg i hjel. Noen som har erfaring med å lagre biler utendørs over en vinter. Driver å seriøst vurderer ett boligbytte og garasjeplass er ikke det letteste å . Men jeg vil ikke at denne bilen skal bli ødelagt av å stå i ro over en lang periode.


Tenk deg vinteren og flat bil pga snømassene.

Blant annet kan det bli vanskelig å starte bilen i kulden. Overdekke over bilen har blitt en vane, og det støver ganske mye på en . Selv har vi praktisert å ha bilen i et tørt og kaldt lager om vinteren. Bobilen må da tåle å stå med strøm på over lengere tid ? Lar batteriet stå på lading et døgn inne før jeg lagrer det i tørr og kald kjeller.


Full bensintank gjennom vinteren er første råd for alle bensinmotorer som går. Full bensintank ved lagring er det enkleste rådet mot kondens. Lagring Jeep over vinteren er en effektiv måte å forlenge bilens levetid og beskytter den mot tøffe værforhold.


Riktig å forberede bilen for en lang dvale er viktig å . Satt bort min 300zx for vinteren,noen tips til spesielle ting man bør gjøre,har fyllt mye. Tanken stappfull og ny motorolje + presenning over bilen. Mener bestemt jeg har hørt at dekk lagres best stående, f. Er felgen skadet kan småskader bli dyre skader over vinteren. Lagres dekkene stående gjør det noe med balansen i dekket, og det kan bli ”åttekantet” sier Jan Ivar Engebretsen i NAF . Satt litt før lagring i fjor å søkte på hvordan man helst bør lagre bilen.


Har du et smykke du vil kun det beste for? Hos CareCenter kan du parkere bilen din over vinteren i visshet om at den står trygt, tørt og varmt gjennom hele den .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg