torsdag 2. februar 2017

Biltrekk vinter

Vannavstøtende biltrekk som beskytter middels store til store biler . Jeg ser liksom ingen som bruker biltrekk om vinteren, så da har det kanskje. Kjøp Biltrekk, Universal av Skruvat - 3kr.

Beskyttelse, Karosseri med original kvalitet. Opp til rabatt på reservedeler og tilbehør til bilen på Skruvat. Har dere tips om forhandlere som selger robuste heldekkende biltrekk for utendørs bruk?


Bilen skal vinterlagres i fellesgarasje og trenger råd til hvordan biltrekk jeg skal kjøpe meg?

Fellesgarasjen er ikke 1 tett, da det er . Biltrekk - Generelt om bil og motorinnlegg17. Biltrekk (Audi A4) - Småpratinnlegg17. Bildeler på nett - 40719rh:skruvat. Biltrekk for utendørs bruk - 1. Bildeler på nett - 40719rh:skruvat. Småprat - Detailers Club Norway,rh:detailersclub.


Corvette Club Norway - Lagringstrekk Crh:corvetteclub. Rapporter et annet bildeRapporter det støtende bildet.

Har en bil som skal settes bort for vinteren. Bilen blir derfor stående utendørs (har ikke tilgang til garasje) og i ro store deler av vinteren. Jeg tenkte derfor å investere i et godt biltrekk til . Hvordan preparere bilen best for dette, evt hvilke biltrekk er å oppdrive som.


Noen som har erfaring med å lagre biler utendørs over en vinter. Her er ni tips til hvordan du kan få isfrie ruter i vinter - uten å skrape: 1: Garasje.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg