mandag 6. februar 2017

Microreg feil

Er det den du har eller er det denne her som det står Microreg på? Hvis det blinker fortere enn det så må det være noe feil med selve . Feilen kan, som du er inne på, være i kabler eller i termostat, men kan også være i trafo. Du må få tak i spec på kabelen, der oppgis motstanden . Det kan være brudd i kabelen, luftlommer i støpen som skaper varmgang eller det kan være så enkelt som at det er en feil på bryteren. Microreg MRCer en fullelektronisk effektregulator for trinnløs regulering av elektriske varmeanlegg opptil 16A.


MICROREG er en fullelektronisk effektregulator for trinnløs regulering av elektriske varmeanlegg opptil 1000W.

Anbud Sjekk årsak for svikt i termostat MICROREG,. Micro Matic Microreg Digitaleffektregulator med 2-polet bryter (MRC16) 1401663. Micro Matic Effektregulator MRCDigital Microreg 16A Micro Matic 14016Effektregulator. Det konkluderes dermed med at det ikke foreligger noen feil med selve. Microreg (mener åpenbart regulator) som er . Sjekk priser på effektregulator mrcdigital microreg 16a.


Kjøp effektregulator mrcdigital microreg 16a billig i nettbutikkene. Microreg MRC1600H - Varmekabelregulator type MRC2-16H til styring av varmekabler på over 1000W. Regulatoren ble installert i mars 20av elektriker.

MICROREG EFFEKTREGULATOR MICROTEMP TERMOSTAT MED JORDFEILBRYTER type MTCF for montering i dobbel veggboks GENERELT MTCF. Er helt klar over slik informasjon er essensiell men tenkte kanskje det var noen sånn generelle ting som kunne være feil. Produktet ble publisert av Damian Mielcarek i Nedre Eiker, Norge. Microreg er en effektregulator for trinnløs regulering av elektriske varmeanlegg opptil 16A.


Microreg regulerer etter tidsproporsjonalprinsippet med syklustid på . Med forbehold om feil eller forsinkelser i våre eller leverandørens systemer som gjør at lagerstatus ikke stemmer. Alle datoer er med mindre annet er angitt å . Mountain Equipment Aurora Micro Reg (208cm) - Viser priser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg