fredag 10. februar 2017

Polyflor artigo

Gummigulv/gummifliser er laget av naturmaterialet gummi, det har et unikt utseende, det er slitesterkt og krever lite vedlikehold. Artigo BS Classic 7mm er et spennende gulvbelegg av gummi med opphøyde runde knaster som leveres i fliser på x cm i pakker á kvm. Slitesikt, tykkelse og mengden mønster/ farger varierer mellom produktene.

Polyflor Nordic Bedriftsprofil i ProduktFakta, din kilde til markedets. Artigo BS Classic gummifliser er mm tykk. Dette gjør det til den meget slitesterkt gummigulv som holder i evigheter. Det er laget og beregnet for stor slitasje .

En annen nyhet fra Artigo er vinylgulvet Screed - på rull eller i fliser. GUMMIGULV: Moderne gummigulv med kokosfiber fra Artigo/Polyflor. Det stilfulle gulvet fra Artigo er perfekt til steder med mye trafikk - som trappetrinnet.


I Norge er Polyflor leverandør av Artigo-gulv. Art und Design Belags GmbH bietet Ihnen elastische Bodenbeläge wie Design Bodenbeläge, Homogen Bodenbeläge und Kautschuk Bodenbeläge. Vi gir bort kvm med grått gummigulv fra polyflor. Jeg har veldig lyst på Polyflor gummigulv. Polyflor Nordic er en ledende leverandør av gulv til offentlig miljø som.


Polyflor Nordic shared Artigo Spa's post.

Polyflor Polska oferuje wykładziny kauczukowe oraz płytki kauczukowe Artigo. Asortyment wykładzin Artigo, posiadający certyfikat CE, obejmuje również .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg