mandag 20. februar 2017

Sparkle karosseri

Karosseri, lakk og bilpleie: Skal man pusse ned til metallet eller bare ha det oppå eventuell rustmiddell? Hei, Hvordan sparkle og pusse ned ujevnheter i sparkelt og ellers i karosseriet best og enklest mulig? Karosseriarbeid/sparkling/Lakkering - posted in Teknisk Mekking:.

Ramma blir rengjort å satt inn med owatrol, så det er mest karosseriet je. På våre lager vil du finne sparkel og fyllmasser fra Carsystem som er den største produsenten av sparkel til bil og karosseri i verden. Har pussa civic'en helt ned og skal til med å sparkle bulker, lister, styling (front, side og bak skjørt) Problemet er at jeg ikke er helt sikker på . Page of - How to sparkle plast og stål, fjerne utapå-rust, sprøyte grunning og lakk - posted in Lakk og Karosseri: Er noen mer bilder nå.

Rengjør list og karosseri med tynner, kniv eller lignende for å bli kvitt lim og rester av møkk. Jeg må lakkere min Corvette 19fordi lakken har begynt å boble. Jeg vil ta grunnarbeidet (pussing/sparkling) selv. Hagmans optimal, lettarbeidet sparkel, tokomponent polyestersparkel, gode.


Karosseri-tinn er en spesiell legering og må ikke forveksles med. Sparkel Karosseri Gjesdal - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Karosseritinn - Tinnstenger av riktig legering for sparkling av karosserier.


Andre legeringer faller rett og slett av. Skal karosserikitt over eller under grunningen?

Slip lett over med P1og sparkel da utover lakkovergangen. Skal si det ble spesiellt etter litt kjøring, å karosseriet hadde vridd litt på seg. Sparkle med STOP UNI og puss slik at det er klart til å legge fyller. Deltagerens totale poeng for sparkling og klargjøring. Et karosseri som er svekket av rust vil ikke beskytte deg like godt ved en bilulykke, for ikke å snakke om rust på bremseskiver, sier Engebretsen.


Tinnsparkling blir ikke brukt av karosseri verksteder lenger. Det krever mye mer etterarbeid med karosserifil en sparkel som bare er å pusse. Tenkte og pusse bort all lakk og sparkel først. For deretter og banke ut bulkene så godt som mulig.


Etter som jeg har hørt er det et lite helv e . Ifølge en -video jeg så, kan du sparkle rett på bart stål,. ENKEL BEHANDLING AV KAROSSERI SOM ER SANDBLÅST ELLER NEDSLIPT TIL. Sparkeltype kan velges etter hvor grove fordypninger du skal sparkle.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg