torsdag 9. februar 2017

Trioving yale doorman

Yale Doorman er enkel å installere og enkel å bruke. På denne siden kan du finne manualer for installasjon og bruk. Vi er veldig fornøyde med og stolte av at Yale Doorman er den første og eneste elektroniske boliglåsen som så langt er godkjent av FG, sier Morten Svensen, .

I dag tilbyr TrioVing et uttall løsninger til privatboliger; alt fra den tradisjonelle låsen med nøkkelen du kan ha i en snor, til den avanserte digitale Yale Doorman. BufretLignendeYale Doorman har et robust design og er laget i et materiale som tåler vær og vind. Displayet er belyst, slik at det er enkelt å betjene i mørket.


Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett.

Det finnes også Priser fra butikker og omtaler. Sammenlign Smarte låser for hjemmeautomatisering side ved side. TrioVing Sikkerhetssenter: profesjonelle brukere av produkter og tjenester for sikkerhet,. Med Yale Doorman kan du glemme nøklene én gang for alle!


Yale Doorman kommer nå i ny og oppgradert utgave; Yale Doorman V2N. N KOMPLETT Trioving inkluder nøkkelbrikker. Elektronisk boliglås som åpnes ved å taste en kode, holde en brikke inntil, bruke en fjernkontroll, eller rett og slett åpne med mobilen.


Utvendig skilt er som før merket med det nye versjonsnummeret under vrideren.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg