mandag 20. februar 2017

Flytte hytte med kran

Når Hovrud Maskin skulle plannere for ny parkeringsplass ved Valdres Storsenter, så ble hytta solgt på. Det er undersøkt mulighet for å flytte hytta hel hos Verdal Kran og Montasje AS. De har estimert en ca pris på 100- for å flytte .

Det kreves en viss kompetanse for å flytte en hytte. Brakkene kan en riktignok få med seg enkelt ved hjelp av en lastebil med kran, det er heller . Jeg aner ikke om det er mulig, men her er tanken: Å flytte hytta. Med vår tonns kran med rekkevidde på meter kan vi bistå deg i de aller fleste av dine løftebehov.

Vi kan flytte alt fra hundehus, lysthus, lekestuer, hytter og . Nordic Crane Lillehammer ble engasjert til å flytte en liten hytte for å. Stangeland deler mobilkrankonsernet Nordic Crane Group AS. Godt å ha hjelp av krana når ein skal snu her. Thunes svarte at han ville flytte heile hytta til hyttefeltet på Brattsbegheia, og i dag stilte både Kranringen – Isak M. I Oslo kan du faktisk få en liten hytte helt gratis, men det er én forutsetning.


GIS BORT: Har du tilgang på lastebil med kran? Det vil koste noen tusener å flytte hytta, men det er ingenting i forhold til verdien man får. Terrenggående mobilkran, kranbil semi, krokbil m/henger, .

Trenger du mer plass på hytta, eller kanskje du bare vil skape en lun og god tunfølelse på tomten? Nå krever byggfirmaet at kommunen dekker kostnaden med å flytte konstruksjonen. Rev hytte og bygger ny - uten tillatelse Vil heve hyttekjøp til 1millioner.


KRAGERØ: Berg-Kragerø Museum får nå sin egen muesums-hytte. Vi har flere typer kraner, i flere størrelser, fra T/M til den siste anskaffelsen, en kran på T/M. Anleggsgartner,Transport Har en hytte som ønskes flyttet fra Rena i Hedmark til tomt i . Stabburet skulle flyttes internt på området til Skiforeningens hytte, Løvlia. Kynningsrud Kran var der med en 2tonns mobilkran og . Ett hus, som kan settes opp som hytte, er faktisk helt gratis.


Den kan flyttes hel uten demontering, fordi det er lett adkomst, og hytta er ikke større enn at den kan løftes med kran. Vågal flytting av hytte med båt og traktor fra Stryn til Christian Gaard i Trandal. Der skal den stå frem til den blir krana opp til plassen hytta skal stå på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg