onsdag 1. februar 2017

Skyveport villa

I år har vi prosjektert, konstruert og produsert skyveporter nøyaktig etter våre. BufretFordelen med fribærende skyveport er at den svever over bakken uten å la seg påvirke av hindringer. VILLA HEVEPORT - Unik villaport som foldes sammen:.

Trenger ny port og ønsker en med automatikk. Til huset kan både en smijernsport og en treport funke. Har null greie på porter og portåpnere så hvis noen vet om . En Villa Port setter en ny standard for din adkomst.

Under kan dere se eksempler på type porter som kan leveres. Villaporter - galvanisert, sort eller grønt. Skyveporter eller slagporter kan være manuelle eller automatiske for økt komfort og sikkerhet.


Du kan også velge en egen grind der kun fotgjengere har adgang. En meget holdbar skyveport med høy grad av sikkerhet for deg og din eiendom og det finnes. Fortrinnsvis port som åpnes og lukkes langs med gjerdet, og ikke slår.


Haarseth som det henvises til i en link . Vi har lang erfaring med alle typer porter, og kan hjelpe deg med å finne skyveporten som passer ditt formål.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg