fredag 24. februar 2017

Mosaikk horten

Mosaikk ligger samme sted som vår lille strikkefabrikk; i Johan. Den nye butikken har fÃ¥tt navnet MOSAIKK og det ligger mye symbolikk i navnet. Vi er en bedrift som er opptatt av Ã¥ synliggjøre .

Hos MOSAIKK finner du håndlagede strikkeprodukter fra JobbIntro og varer som ivaretar miljø og mennesker andre steder. I vår lille fabrikk i Horten er arbeidsgleden stor. Fabrikken er selve beviset på at alle kan bidra med noe.


Kontaktinformasjon for Mosaikk Horten, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer.

Fabrikken er selve beviset på at alle kan bidra med noe – og at man ved å .

Han har utført freskomalerier i Tønsberg, Horten og Hamar krematorier. Kunstneren, Synva Tufte fra Horten, som vant konkurransen om å utsmykke kirka, har gitt menigheten et kunstverk som gleder både små og . Horten Handelsstands Forening er en forening bestående av butikker,. DBate AS er basert i Horten i Vestfol og deres hovedprodukt er deres. Vi har også levert fliser og mosaikk til:. Mosaikk Maskinentreprenør Edwin Pauli As Horten Arbeiderparti Fotograf Thomas Aas Garanti Eiendomsmegling - Horten og Holmestrand Spenst Horten . Stilig og enkel mosaikk - Horten - Emma Biggs og Tessa Hunkin: Stilig og enkel.


Mer om denne annonsen: Emma Biggs og Tessa Hunkin: Stilig og enkel . Horten og Borre kunstforening presenterer Carl Nesjar. Kunst og estetikk Bildende kunst Skulptur og mosaikk Født 1952.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg