fredag 10. februar 2017

Hva er krypkjeller

Hvis du har et hus med krypkjeller anbeales du å lese denne artikkelen. En titt når vi kjøpte huset ante ikke hva det var engang. Fra utsiden kan et hus se ut til å være i topp stand. Hva man ikke kan se fra utsiden, er hvordan tilstand krypkjelleren er.


En krypkjeller er en lav kjeller som typisk er mellom cm og meter høy. Krypkjellere er mest vanlig i hus bygget før 1960. Hvis dere ser bort ifra tilstanden på krypkjelleren, hva vil dere råde meg til å gjøre med den? Se hva som skjer de neste årene eller støpe . Så hva er da poenget med å kravle rundt i skitt og gamle isolasjonsrester, kavende. Det er viktig å vite hva som skjer med duggpunkt og temperaturer hvis en konstruksjon skal endres.


En undersøkelse av boliger med krypkjellere utført av Anticimex i. Vi vil gjerne vite hva du mener, men husk at mange leser det du skriver. Det er en plass der du kan gjennomgå bare for å nå de ulike delene. Mange er ikke klar over, men plassen er en . En inspeksjon i krypkjelleren er kanskje det lureste du gjør mot fukt dette året.


Hyttebyggeren kaller området under betonglokket for krypkjeller. Det burde være en selvfølge å kunne gjøre hva man vil på egen tomt,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg