tirsdag 21. februar 2017

Dekkside kjøkkenøy

Monteringssettet gjør det enkelt for deg å montere skapene rygg mot rygg eller å feste en dekkside på baksiden . Vil du at de synlige sidene av skapene skal matche perfekt med dørene og skuffefrontene? Vi har dekksider til skap som matcher alle stiler.

Bygging av kjøkkenøy Ingrids Blogg,rh:ingridsblogg. Y3d2CJafBI/TXVyHoI_jTI/AAAAAAAADxU/B4x7Uvm-io4/s1600/IMG_3189. JPG,ow:160pt:Villa Greve: Slik lager du din egen kjøkkenøy!


GAcJkgUQ/TXVo-xggzxI/AAAAAAAADw4/RwNseiU_iCg/s1600/IMG_3141.

Tips til kjøkkenløsning - ByggeBolig,rh:byggebolig. Rapporter et annet bildeRapporter det støtende bildet. Riktignok har vi ikke ennå satt på dekksidene og satt i skuffer i skapene, men likevel. Kan ikke tenke meg det skal gjøre den 1 stabil.


Denne uken har vi benyttet til å male gangen og bygge kjøkkenøy, og sistnevnte. Her har vi fått montert det meste, inkludert halve dekksiden. Kle benkeskapet med dekksidene, festes med medfølgende skruer.


Dekksidene bak festes med vinkeljern for best stabilitet.

På nettet finner jeg ikeas heltre eikeplate komplett med dekksider for øy. Disse er kun oppgitt tilgjengelig i 1eller 1lengde. Hei ønsker pris på en dekkside i hvit høyglans. Forutsatt at du har montert skap allerede (det virker slik, og du begynte sikkert med eventuelle hjørneskap) Om du skal ha dekksidene før eller .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg