onsdag 8. februar 2017

Gulvfliser

Velger du også å male kjøkkenveggen bak kjøkkenbenken, som er ekstra utsatt for søl. Høyglanstrenden er på vei ut, men det er verdt å ta med seg at jo glattere. Er dørene folierte eller i høyglans kan det være vanskelig, men det finnes smart folie eller kontaktpapir som .

Noen som vet om man kan male et skap som er høyglans? Male kjøkkeninnredning fra IKEAinnlegg12. BufretLignendeInteriørtrender og tips for alle som skal bygge nytt eller pusse opp - Daglige artikler om Male kjøkkeninnredning, gjør-det-selv, video, forhandlersøk.


Ved å male kjøkkeninnredningen kan du få et helt nytt kjøkken uten å blakke deg helt.

Slipp lett over overflatene med sandpapir, ca 1korning. Se før- og etterbildene og film om hvordan male kjøkken. Over 6innlegg på instagram er tagget med den fargen.


Jeg skal spraymale min svarte kjøkkeninnredning i høyglans. Trenger du en liten oppusing av dine gamle kjøkken fronter? Velg mellom matt, halvblank eller høyglans (Høyglans er det dobbel pris for) Vi.


Som må males selv, for hånd selger vi grunning og maling (samme som vi bruker på verkstedet). KJØKKNET FØR: Kjøkken i furu før det ble spraylakkert. Han sier at de har valgt å gå bort fra høyglans fordi disse produktene medfører statisk ladning av flatene som gjør det nærmest.

LYST OG STRØKENT: Dette kjøkkenet var opprinnelig grønt (se over). Det aller beste er å tørke over og rengjøre både kjøkkenfronter og også andre møbler av denne typen daglig, forklarer Torben Bregendahl hos .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg