onsdag 13. juni 2018

Murplugg leca

Her finner du plugger og bolter til bruk i betong, lettbetong, Leca. Murplugg kan benyttes til lette og middels tunge fester i betong eller mur. Har du vegg, tak eller gulv som ikke er i tre? Da trenger du gjerne en plugg når noe skal festes.


I kapitlet Viktige punkter ved valg av plugg finner du en rekke nyttige tips om valg av. Men jeg finner ikke store murplugger/skruer til f. Tror den til og med har det passende navnet leca-plugg. Mulig det er teit, men jeg liker tanken på lufting mellom gips og leca Cool. Da fulgte det med en stor bit Leca, med skruen sittende i. Du kan også bruke epoxylim, det sitter enda bedre, men er litt mer knotete å få inn i . Feste spiker i leca rustikkmur byggevideo byggevideor video murevideo. Til feste i massive materialer eller plater, f. Letti murplugg PL-er en plastplugg tilpasset Lettiklammer for bruk på mur eller pusset Leca.


Hvilke festemidler du bør bruke til de ulike underlagene, er av og til gitt, av og til valgfritt.

Det er ikke mulig å lage noen oversikt over alt som finnes,. Sjekk side for en litt mer 100års varighet variat med plugg. Hvis du skal fjerne en plugg, kan det gjøres uten problemer ved hjelp av en korketrekker – og aller helst en med håndtak. Letti murplugg PL–er en plastplugg som er tilpasset Letti–klammeret for bruk på mur eller pusset Leca. Du borer et 5–0mm hull og slår i Letti pluggen slik at . Leca , Siporex etc) Pussede fasader er gjerne av Leca eller lettbetong.


De kan forveksles med pussede fasader laget av hullstein, . Sett inn en Icopal murplugg for å fylle hullet, og puss igjen på utsiden. Murpluggen lages i dimensjon 12 15 1og 2mm. Håndboken er logisk oppbygd: I kapitlet Viktige punkter ved valg av plugg. Sterke vinger på pluggen forhindrer rotasjon ved montering Benytt tre- eller sponplateskruer For gjennomstikksmontering Kan brukes i mur, betong, Leca, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg