mandag 11. juni 2018

Henge sykkel på vegg

Har du ikke plass på gulvet kan du henge sykkelen på stanga, med en praktisk veggholder. Den bestå av to bøyler som er hengslet i hverandre . Clug Hybrid Sykkelholder 33-42mm, Verdens minste sykkelholder!

Feedback Sports Velo Veggstativ Sort, robust sykkelholder. Oppbevaringsveske for sammenleggbar sykkel. Siden jeg er ganske fersk på sykkel har jeg ikke erfaring med slike fester, men har lurt litt på å kjøpe et par slike for å feste syklene på veggen i .

Lagring av sykkel på soverommet/veggen/taket. Raskt/smart kjøp av sykkeloppheng til garasje+bod? Henge sykkel sideveis etter fremhjulet? Lagring av sykkel i bod - smarte løsninger? Sammenleggbar – bygger bare cm fra vegg; PVC-belagte armer; I stål.


Smart system for å henge opp sykkelen på veggen.

Gem har en stilfull, moderne design, som også gjør seg godt på veggen i stuen eller gangen der du bor. PLASS TIL TO: Med dette stativet er det plass til to sykler på veggen. Tverrstagene som krokene henger på ble funnet hos Biltema, men de . Hengende sykkelen på veggen er en enkel måte å de-rotet ditt garasje eller stue. Det er også en fin måte å organisere flere sykler og holde . Har nettopp skrudd opp to sykkelholdere fra Biltema i garasjen og er ikke. Noen som har tips til et enkelt og billig vegg/tak-montert sykkelstativ?


Det jeg har gjort er å henge de opp etter et framhjul under taket, men . Er det noen som vet om det finnes noen kroker e. Du kommer rett inn døra, og henger sykkelen rett opp på veggen. Stativene gjør det mulig å henge sykler på vegger og fra taket. På den måten frigjør man gulvareal, slik at selv små rom kan romme et betydelig antall sykler.


Haniss Singel et praktisk og plasseffektivt veggstativ der sykkelen henges opp etter forhjulet. Beregn kun cm mellom hver sykkel hvis de henger i annen hver . Autoload har samlet de beste produktene av takstativer, takbokser, sykkelholdere, skiholdere, kano. Sykkel veggstativ for å henge sykkelen vertikalt for å spare plass. Laget av sterkt solid stål, lastekapasitet opp til 30kg. Du kan velge å kjøpe en frittstående rack eller å kjøpe heavy duty kroker til å henge på vegger eller tak.


Mange av oss liker å ha sykkelen inne for å beskytte oss mot tyveri, og da gjerne på veggen for å spare plass.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg