torsdag 14. juni 2018

Steni byggshop

Fasadeløsninger fra Steni gjør det mulig for arkitekter å designe bygg med unike uttrykk – som varer i generasjoner. Steni AS leverer estetiske og miljøvennlige fasadeløsninger i høy kvalitet. Nydalen – et bygg der arkitekten sammen med STENI har lekt . Vårt produksjonsanlegg, hovedkontor og byggshop ligger langs RV 4 mellom Larvik og Kongsberg. Med fasadeplater fra STENI kan du velge farge, uttrykk, form og overflatestruktur og gi bygningen ditt eget preg - enten du bygger nytt eller rehabiliterer/pusser . See more of Steni AS by logging into Facebook.


STENI har kampanje på alle produkter i byggshop/webshop i perioden 27. Masterboard er en generell bygningsplate til våtrom og brannskiller. Platen er testet i lettveggskonstruksjoner med brannklassifisering fra A/Btil A/B90. Platene kan monteres på fasader året rundt - uavhengig av temperatur og værforhold.


Skap unike og spennende bygg med Steni Colour! Navn: Steni Byggshop, Telefonnummer: +4069182 By: Steinsholt, Post kode: 32og mer informasjon. Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots. Vi ønsket oss et bygg som var visuelt pent å se på og funksjonelt og attraktivt innvendig. Og med fasadeplatene Steni Vision, med akkurat de . Hotellet ble skåret inn og ned til Tromsø-standar og vi fikk et grått, intetsigende bygg preget av vår tids bølgeblikk.


Esben Jonsson; Digitalisering og industrialisering av bygg- og. Dag Erik Akersveen har rykket opp som ny salgssjef i Steni AS, med ansvar for . Steni fasadeplate besto av polyester og en kjerne av stein armert med. Masterboard egner seg spesielt godt som underlagsplate for varmekabler i gulv i så vel våte- som tørre rom . Steni AS fremstiller produkter for både det nasjonale og det internasjonale markedet og selger egenproduserte varer og tilbehør gjennom Steni Byggshop.


STENI AS er norsk gründersuksess, og bedriften har siden etableringen i 1965. Erfaring fra montering av Steni-Fasadeplater; Førerkort kl. STENI has around 1employees and our head office, production plant, warehouse and a construction materials store (Byggshop) in Lardal, Vestfol Norway.


Steni AS er Europas største produsent av fasadeplater i polymerkompositt, og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg