torsdag 28. juni 2018

Rustbehandling bil gjør det selv

Kvier du deg for å fjerne rust på bilen fordi det koster mange tusen kroner på et. Men i mange tilfeller kan du gjøre mer selv enn du tror. Her viser vi deg hvordan du med noen hundrelapper og litt tålmodighet kan fjerne rust på bilen selv, og forlenge levetiden til bilen.

Du trenger ikke betale dyre dommer for å fjerne rust på bilen, mye kan du gjøre selv. I løpt av året kommer det rust og rustbobler på bilen vår som skyldes riper. Spørsmålet er hva du kan gjøre for å utsette problemet så lenge som mulig.


SPRAY PÅ: Selv om Lanolinoljen skal være miljøvennlig, bruker.

Har du erfaring med oljebehandling, eller annen rustbehandling på din bil? Eierens manglende vedlikehold av bilen gjør at rust kan sette seg. Og selv om bilrekvisita-forhandlere selvsagt har en egeninteresse i å . I stedet kan du spare penger ved å fjerne rust fra metall selv hjemme. Det trur jeg ikke du kan gjøre selv) Folk som er vant med slipe utstyr og kan dette, sliper vekk rusten med en vinkelsliper. Har selv bare erfaring med olje, og det har fungert utmerket.


Gjør man en liten fillefeil,så lukker man enten inne rust eller fukt under . Mange undrer seg på om det finnes produkter som stopper rust. Hvilke skader du selv kan fikse kommer selvfølgelig an på hvor hendig og.

Ved en større skade må løs farge og rust tas bort. Slipe ned rust med for eksempel vinkelsliper gjør som regel ikke en. Torshov Bilrekvisitas gjør det guider er enkle beskrivelser på hvordan du gjør jobben selv.


Hvorfor skal man beskytte bilen mot rust? De fleste kjenner nok til at rusten koster bileiere mye penger i form av rustskader. Stadig flere biler ser ut som om de er pepret med små rustflekker.


Enten du gjør dette selv eller får noen til å gjøre det, er det en god . Brooms bilekspert forteller deg hvor du bør sjekke på din bil. Dette er noe man kan gjøre selv dersom man ikke er kjempenøye med finishen . Service og reparasjon av bil opptil - LAVERE PRIS og HURTIG levering hos. Er det ikke herlig å kunne gjøre det meste av jobben på bilen selv? Service og reparasjon av bil opptil - LAVERE PRIS og HURTIG levering hos Bsbildeler.


Jo, jeg burde forsåvidt sikkert lakkere hele bilen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg