fredag 22. juni 2018

Søylesko justerbar

Brukes for å støtte pilarer og stolper i byggekonstruksjoner. Søyleskoen støpes fast i for eksempel betongfundament da du . Justerbar Stolpesko Type BH høy, består av to kvadratiske plater, en påsveiset Mbolt i sentrum av platen, en lavmutter samt en langmutter.

EN JUSTERBAR STOLPESKO er særlig fin til terrasser. Høyden kan justeres enkelt, også hvis fundamentet gir seg litt. Stolpeskoen kan justeres 1mm i høyden.


Justerbare stolpesko monteres på betong-/ steinplate med. Justerbare stolpesko som brukes som understøtte av stolper og dragere som skal . Kapasitetene for søylesko er oppgitt for klimaklasse 3. Jeg har støpt nye stolper til veranda etter drenering. Jeg kjøpte justerbare stolper på Biltema så det skulle være en grei sak å hente inn evt. Justerbare stolpesko, lav, består av to kvadratiske plater, en påsveiset Mbolt i sentrum av platen, samt en muttter.


PPB80G søylesko fra Simpson Strong-Tie brukes til understøtting av tresøyler. Avstanden fra betongdekket og til den vannrette plate på skoen, må maks være . HERO stolpesko består av et komplett program justerbare stolpesko som kan justeres til 2mm vertikalt etter montering, uten at trevirket trenger løftes av. Prefabrikerte søyler i armert betong kan bli mye mer økonomisk montert i dag. En praktisk løsning for tilkobling til fundamenter eller søylekoblinger er HALFEN . Vekt kg/stk 9; EAN nr 7340018162882; Familie BA.


Enhet st - st; Dimensjon 93-1mm; Type Reguleeritav tolli. SØYLESKO JUSTERBAR PVDB VARMGALVANISERT. STOLPESKO TYPE PB JUSTERBAR, VARMGALV. NOBB modul, 420019- SØYLESKO JUSTERBAR MED PLATE. PVDB søylesko brukes til understøtting av tresøyler med bredde fra mm og oppover.


Søyleskoen er både høyde- og breddejusterbar. Søylesko U 48XFZV, 1/STK, 5065054 4 4 2 Justerbar i høyden 245-3mm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg