onsdag 20. juni 2018

Grafittkrem

Liberon Grafittkrem er et rent naturprodukt bestående av oppmalt grafitt blandet med voks. Grafittkremen gir en rustikk, antikk overflate og fremhever . Grafittkremen er et rent naturprodukt bestående av oppmalt stein blandet med voks.

Liberon Grafittkrem er et produkt som fornyer stål og støpejern. Produktet består av oppmalt stein blandet med voks. Liberon Grafittkrem 2ml sort, farget voks for støpejernsovner, støpejern og stål.


Bruk en stålbørste og fjern all løs rust.

Gammel ovnspuss fjernes med egnet rensemiddel. Grafittkrem er en blanding av grafitt og voks, som i motsetning til ovnssverte kan poleres og gi ovnen en nesten metallic effekt. Jeg hadde gått løs på den med stålbørste og satt den inn med Liberon grafittkrem etterpå. Mitt forslag blir nok litt billigere enn det han med høytrykkspyleren . Gjør rustne gjenstander om til verdifulle samleobjekter på minutter. Ypperlig produkt for støpejern og blikk, gamle ovner, verktøy,strykejern, vekter, lodbeslag, . Ski Bygg har alt innen trelast, byggevarer, maling, interiør, verktøy, gulv, ba dører, kjøkken og hvitevarer.


Jeg har ingen erfaring med grafittkrem, men det blir ganske mye mer arbeid. Tror en får glattere overflate med grafittkrem.

GRAFITTKREM FOR STÅL OG STØPEJERN (Liberon nr. 321). Relevante identifiserte bruksområder for stoffet eller blandingen og bruk . Grafittkrem kan brukes til støpejern, blikk, gamle strykejern, vekter, lodd og beslag. Denne gangen brukte jeg en grafittkrem fra Liberon. Grei å jobbe me men ovnen har skikkelig mye kriker og kroker.


Tag Search,Photos,Photo,instagram,profile on Instagram Profile. Pictures, likes, comments, followers and more. He dåkke Liberon Grafittkrem (til vedovn) på butikken ? Søk etter grafittkrem oslo ga Gule treff.


Søk etter grafittkrem oppland ga Gule treff. Helse, miljø og sikkerhetsinformasjon om GRAFITTKREM.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg