torsdag 21. juni 2018

Byggevarer geilo

Adresse: Skurdalsvegen 8 35Geilo Telefon: Kontakt oss. MAXBO Geilo tilbyr Klikk hent som leveringsalternativ på maxbo. Byggevarer - hagemøbler, grill, gressklipper, maskiner, netting, stolper, gjerde, hundegår høytrykkspyler, markise, gjødsel - Finn firmaer, adresser, .

Byggevarer Geilo - bark, drivhus, dyrefor, frø, frøblandinger, fullgjødsel, gjerde, gjerdestopler, gjødsel, gravemaskin, gressklipper - Finn firmaer, adresser, . Maxbo Slaatto Sag , Avd Geilo i GEILO er en av våre lokale forhandlere av bark, byggevarer og trelast i ditt område. Montér er et kjedekonsept utviklet av Optimera, Norges største og rimeligste forhandler av byggevarer, trelast og interiør. Våre to byggevarehus på Gol og Geilo leies av Løvenskiold Handel gjennom.

Eget utsalg for trelast og byggevarer på Geilo. Vi er møbelsnekkere og har også rørlegger, flislegger og maler. Se firmaer i bransjen Byggevarer - Detalj fra Geilo, Buskerud.


Inkludert telefonnummer, adresse og kart.

Engroshandel med byggevarer ikke nevnt annet sted. Optimera er Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast . Geilo, Hallingdal Hytteservice, Geilotorget, status, 202. Juli 2014: Vi har nå passert 1trailerlass med elementer til Geilotorget. Interesse/produktkunnskap og erfaring innenfor byggevarer. Abonner på stillinger; Legg til i jobbønsker; Les mer om Montèr Geilo.


Optimera, som selger byggevarer gjennom Montér-kjeden og Optimera. Lars Helge Bakken i Bakken Bygg AS på Geilo. Montér er den ledende leverandøren av alt innen byggevarer i Hallingdal og har daglige transportruter med leveranse av varer. Vi kjøper byggevarene hos Optimera/Montér, som er Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør. Geilo er en av Norges absolutt beste skidestinasjoner.


Bygg har som mål å tilby dører og andre byggevarer med god kvalitet til rett pris. Vi legg stor vekt på rask leveringstid og god service til våre kundar. Samvirkelagstilhørighet:Coop Vestviken Sa.


Organisasjonsnummer: Åpningstider: OnsdagStengt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg