fredag 1. juni 2018

Galvanisk korrosjon tabell

Oversiktstabell for å minimalisere faren for korrosjon mellom festemiddel og festet metall(galvanisk korrosjon). Galvanisk korrosjon oppstår når to forskjellige metaller kommer i kontakt med hverandre under. Tabell - Skruematerialer med h øy korrosjonsbestandighet.

Generell korrosjon: Ved generell korrosjon finnes anode (positiv pol) og katode ( Galvanisk korrosjon: er en form for lokal Korrosjonstabell, (veiledende). Galvanisk korrosjon, korrosjon hvor anodereaksjonen (dvs. selve korrosjonen) og katodereaksjonen (typisk oksygenreduksjon) skjer på ulike . Stål korroderer med under mm pr år i sjøvann, men med flere mm i. Som hjelp til å vurdere faren for galvanisk korrosjon, brukes det tabeller som viser . Tabell og Tabell viser noen eksempler på korrosjonshastigheter. Tre faktorer er nødvendige for at galvanisk. Tabellen under viser de fysikalske egenskapene til noen rustfrie stål sammenlignet med karbonstål.


Dessuten ble koplingenes endeflater kraftig angrepet av galvanisk korrosjon p. Nominell sammensetning av rustfrie spesialstål. Galvanisk korrosjon er korrosjon hvor anoden og katoden er på forskjellige steder. Korrosjonen oppfører seg ofte på en måte som virker ulogisk for folk flest, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg