fredag 1. juni 2018

Ikea kjøkkenplanlegger

Planlegg ditt nye kjøkken i 3D med IKEA Home Planner. Begynn med å skrive inn rommets mål, så velger du produktene slik at det blir akkurat slik du ønsker. Takket være våre planleggingsverktøy kan du enkelt møblere ditt hjem, og planlegge dine innkjøp. Prøv deg frem med ulike stiler og kombinasjoner. Utgangspunkt for informasjon om IKEAs planleggingsverktøy, inkludert kjøkkenplanlegger, PAX garderobeplanlegger, BESTÅ oppbevaringsplanlegger, . Du planlegger kjøkkenet ditt i IKEA Home Planner og lagrer arbeidet ditt i tegneprogrammet.


Når du er ferdig fyller du ut kontaktskjema og sender det inn til oss.

Gjør en avtale med en av våre spesialister om møblering av ditt nye kjøkken. Vi tar hensyn til både behovene og innredningssmaken din, og kan tilby deg en . Jeg har behov for å kunne kjøre IKEA sin kjøkkenplanlegger, og denne finnes jo ikke til Mac. Er det noen som har forsøkt denne i Crossover, . Forum › Litt om alt - Din baby › SkravlesidenBufretLignende18.


Du har kanskje prøvd deg på IKEAs kjøkkenplanlegger? Programvarehuset Autodesk har en tilsvarende tjeneste kalt Homestyler - og nå har . Hos IKEA kan du planlegge det nye kjøkkenet ditt ved å laste ned et program fra nettsiden deres. Bli din egen interiørdesigner ved hjelp av IKEA Planner Tools .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg