onsdag 6. juni 2018

Universal fjernkontroll tv

TEST: Universal-fjernkontrollen Logitech Harmony Elite. LES OGSÅ: Bruk en annen fjernkontroll til Apple TV . Styr alt med en universal Harmony fjernkontroll som er kompatibel med en kvart. Med denne fjernkontrollen kan du samle styringen av TV, film, musikk og spill . LCD-skjerm, knapper og innlæringsfunksjon. Trenger du ny fjernkontroll eller ønsker du færre fjernkontroller med en universalfjernkontroll?


Problemer med universal tv-fjernkontroll - posted in Tv-apparater: Har lånt en liten tv hos en venninne.

Nå virker ikke fjernkontrollen mer og jeg . Universal fjernkontroll med hurtigknapp for Smart-TV. Fungerer med alle TV-modeller; Hurtigknapp for Smart-TV. Philips Hue, Apple TV og spillkonsoller; Erstatt opp til fjernkontroller for. Universal fjernkontroll; Erstatter opptil fire fjernkontroller; Støtter over 12merker.


Fjernkontroll som passer til de fleste moderne TV-apparater. Med denne lille fjernkontrollen vil du alltid ha en fjernkontroll tilgjengelig. Universalfjernkontroll som kan styre opp til apparater.


Fjernkontroll som passer de fleste Samsung TV-apparater. Enorm multifjernkontroll som kan brukes til å styre TVen, videoen, DVD-spilleren, satellittmottakeren og boksen til kabel-TV.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg