fredag 15. juni 2018

Grå farge på huset

Det viktigste er at du finner en farge du liker, som kler huset og omgivelsene. Hvis det allerede er mange grå hus i nabolaget kan det være en . Når man skal velge farge til husets fasade er det en del ting man bør.

Gråfargen de trodde var nøytral, ren og grå, ble både lilla og blå når den . Mange som skal male huset, har noen tanker om hva slags farge de kan. Noen velger lys grå, sånn at det nesten går mot hvitt. Andre velger varmere farger, slik som fargen Grå skifer.

Trygge farger som hvitt eller lyse gråtoner er fortsatt mest populært når huset skal males utvendig. Likevel kan fargedesigner Nina Klæboe Mørkve fortelle at . De varme, rene gråtonene faller i smak hos de fleste, nesten uansett stil på huset. Farger som Varm Grå, Lys Antikkgrå og Antikkgrå er blant de . Det er ikke lett å velge farge til huset når man har hele regnbuen å. Nordmenn velger hvitt og forkaster gamle farger FOTO: JORDAN. Owren tror at trenden med å velge hvite og grå farger til huset utvendig . Vi skal male huset fra rødt til grått, men vet ikke hvilken gråfarge.


Vil ha ordentlig grå, ikke noe som ligner lilla el.

Når vi fargesetter huset utvendig er det viktig at fargevalget føles riktig. En gråfarge skal ikke ha så mye innslag av blått før den faktisk ser blå ut, og i overskyet .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg