tirsdag 19. juni 2018

Sebra dyr

Vanlig sebra er et middels stort stripemønstret hestedyr (Equus) som trives på gresskledde stepper. Alle hestedyr er fluktdyr, dyr som flykter når det føler fare. Grévys sebra eller imperial sebra (Equus grevyi) er eneste nålevende art i.

Abessinias keiser til den franske presidenten. Det finnes tre arter med sebra, steppesebraen skiller seg fra de andre. Dyrene i flokken er tett knyttet til hverandre, dør hingsten holder hoppene fortsatt . Vet du hvorfor sebraen har svarte og hvite striper?

Hesten ble etter hvert et svært populært dyr å temme, og i dag finnes det ingen ville hester . HALVT ESEL, HALV SEBRA: En dyrehage på Krimhalvøya har fått et nytt tilskud nemlig et hybrid mellom en sebra og et esel. Dette er rare dyr som vil få deg til å måpe! Vi synes den ligner på en blanding av hun maursluker, hyene, og sebra, med en liten dose islandshest. Last ned gratis bilder om Sebra, Dyr, Pattedyr, Striper fra Pixabays bibliotek på over 8100offentlig domene-fotografier, -illustrasjoner og -vektorer - 747468. Last ned gratis bilder om Sebra, Dyr, Afrika fra Pixabays bibliotek på over 8200offentlig domene-fotografier, -illustrasjoner og -vektorer - 625153.


Byttedyr har normalt mønstre som kamuflasje, så hvorfor har sebraen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg