onsdag 19. august 2015

Billakk sprayboks

Lakksystem som matcher da aller fleste originalfarger på biler. Når du skal velge lakk til bilen så er det forskjellige varianter å velge mellom. Du kan kjøpe billakk i sprayboks og i farger sohvit, rød og sølv.

CLEAR #høyglanset klarlakkspray, 4ml. Høyglanset klarlakk på sprayboks for deg som skal gjøre mindre reparasjoner og lakkjobber. Vi blander lakk på 4ml sprayboks etter dine ønsker. Send oss informasjon om lakktype (tettfarge, metallic eller perlemor/xirallics), fargekode og -navn, biltype .

Vi fyller spraybokser med lakk i valgfri farge og kvalitet. AUTOCOLOR er et velprøvet kombi system lakk velegnet for en rekke bruksområder. Høy kvalitet akrylmaling for lakkering eller flekking på biler og mange . Dette er en profesjonell billakk som vi levere til lakkeringsverksteder over hele landet.


Dette er en enkomponent base farge, over 0fargekoder å velge i, . Send oss din lakk kode så får du spray boksen i løpet av få dager hjem til deg. Brukes på bart stål, alluminium, kunststoff, gammel lakk m. GRUNNING, BASEFARGE, TETTFARGE OG KLARLAKK. Alle tørketider forutsetter 20C og R.

Vi lager original lakk til bilen din på sprayboks, pensel flaske til flekk lakkering eller til sprøytelakkering. SPRAYLAKK MED FARGE UTEN HERDER 400ML R100mikset lakk i sprayboks etter fargekode. SPRAYLAKK MED FARGE OG UTEN HERDER - FOR.


Kjøpe lakk på spray boks, eller lakkere med sprøyte? Har en følelse av at å lakke med sprøyte krever mye mer erfaring enn med . Blir det bra om jeg lakker denne med sprayboks? Uansett blir det blandet ORDENTLIG billakk i små mengder på disse boksene med spesiell . Selv om det ser bra ut, kan det i ettertid bli stygge porer, lakken kan sprekke eller flasse av.


Men så langt har jeg ikke funnet ut hvor hen billakk selges -altså spraybokser. Bilen er en Hyundai Atos Prime (20model) med fargekode . Noen som vet om en butikk i Oslo-området hvor man kan kjøpe spraylakk til bil etter fargekode? Fredrik Sent from my iPhone using Tapatalk .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg