fredag 14. august 2015

Varm lin

Hvit lin er en varm og grålig farge med klare røde undertoner. Mange har lagt sin elsk på nettopp denne fargen da den minner om gode, varme grålige . Veggene er malt med Lady i fargen 22Varm Lin, – en dempet varm og rødlig brun tone.

Kanskje man skulle tørre å prøve seg på en røffere . LADY 101Hvit Lin eller den mørke brunfargen LADY 23Solid. Valget falt på Jotuns Varm Lin, og kjøpte den i den matte Pure Color. Har oppe til vurdering Hvit lin og Kalk, men da må alt av dører og lister .

Hei, lurer på om NCS koden S4005-Y50r, fargen sanddyne til Nordsjø og den samme NCS koden med Lady sin varm lin blir helt like farger? Jeg har fått anbefalinger om hvit lin, da vi ønsker å ha den nokså lys enda. Takk takk :D Det er mye gult i den og den er veldig varm og beige. Hvilken farge skal jeg skal jeg ha på veggene? Vi har hatt et rom med en nydelig kombinasjon av de to fargene Trespass S2005-Y50R og Varm Lin S4005-Y50R.


Hvit Lin Fargen ble en umiddelbar suksess da den ble lansert; den er varm og grålig med klare røde undertoner. Vurderer selv å bruke fargen Grå harmoni, er denne i nærheten fargemessig? Stua som har to store/høye vinduer på kortveggen har tidligere eier malt i varm lin, et fargevalg vi godt kunne tenke oss å beholde.


Muskattnøtt Krydder Hvilken farge ville du valgt?

Og om noen har malt et rom i en av disse fargene, blir jeg veldig glad for å se bilde :). Eller er det helt på jordet å beholde grå sofa og en varm veggfarge? Noen som har erfaring med fargene hvit lin og sober i fra Jotun?


Etter at jeg malte stuen i Varm Lin ble denne veggen så feil. Valget falt på Hvit lin og to vegger ble malt i denne. Vi har en vegg i stua i denne fargen og den er veldig fin synes jeg.


Lurer litt på nå å male resten i denne fargen også, men synes dere den blir . I stue har vi hvit lin, denne er vi veldig fornøyd med!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg