mandag 24. august 2015

Sitteputer 60x60

Se vårt brede sortiment av komfortable puter og trekk i god kvalitet til lave priser! Vi har puter i en mengde ulike former, størrelser, stiler og farger. BufretLignendePutetrekk med lekkert paisley mønster i 60xcm m/glidelås.

Finnes også i koksgrå med matchende puter/pledd. Vi tilbyr puter i mange ulike former, farger og mønstre. Velkommen til Trademax for spennende puter til både innen- og utendørsbruk.


Mille moi Dun Innmat pute 60x- Passer fint til Mille Moi putetrekk str 60x60.

Tex-sertifisert (11.HOT.99449), noe som innebærer at . JYSK har alltid gode priser til deg på alt til boligen – gå på oppdagelse i sortimentet vårt, og se alle de gode kjøpene i dag. Puter i ulike farger, fasonger, stiler og ikke minst puter med vakre linjer og mønster. En perfekt pute å blande med mønstrete puter. En god pute er en forutsetning for å få en god natts søvn. Pute Velvet Black 60xKOMPLETT Quick view.


Pute Velvet Coal 60xKOMPLETT Quick view. Pute Velvet Bottle green 60xKOMPLETT Quick view. Pute linfarget m/postkorttrykk i grått 60xcm.

Betongbor kr 180 grove sitteputer i kelim, ca. Fargegradert pute, x cm, kr 1180; lyseblå . Södahl puter i et hav av forskjellige farger, motiver og størrelser. Om du liker striper, skjønne motiver eller fotoprint, så finner du det her! Flott putetrekk i lin og silke med brodert mønster i hvitt.


Du forelsker deg raskt i hennes puter, og du finner garantert en som matcher din personlighet og stil. By nord pute pinnsvin 60Xcm - By nor hedgehog cushion med lekkert fotoprint. Putetrekk til sitteputer fra Tine K Home.


Princess har et stort utvalg dyner og puter i varierte størrelser, tykkelser og kvaliteter. Norskprodusert, Svanemerket og godkjent av NAAF. Leveringstid på lavere rangerte sitteputer er virkedager fra bestilling. F står for flat, finnes i størrelser fra 25xtil 60x6 høyde cm.


Puter til DSR DSW fra vitra (med antiskli bak). Norsk design, fotograf Tom Haga 60xcm m/dun innerpute. VARIERT UTVALG: Flott design og høy kvalitet på gardiner, pled duker, sengetekstil og pynteputer.


Saxo Roma 5-seter sofa med sitteputer og pynteputer, x cm, i stoffet Carisma (se bilder). Svært slitesterkt stoff godkjent for offentlig bruk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg