onsdag 12. august 2015

Fjerne muggsopp med klor

Klorin har en sterk desinfiserende effekt. Der vanlige vaskemidler fjerner det meste av skitt og smuss, vil Klorin også drepe bakterier, virus og sopp. Svarte og gråsvarte belegg av muggsopp er ganske vanlig.

Fortynn klorin i vann etter anvisningene på flasken og vask veggen godt. Mugg og sopp trives godt i det varme og fuktige klimaet i badet, og trives ekstra godt i fugene. Muggsopp på et tidlig stadium kan vaskes bort med vann og salmiakk eller klorin - eller spesialprodukter.


BRUK KLOR: Muggsopp kommer av kondens i kjøleskapet.

Jeg har hørt at en løsning av Klorin og vann skal gjøre susen mot muggsopp. Klorin bleker og desinfiserer, derfor er Klorin effektiv mot bakterier, virus, mugg og sopp. Salmi fjerner effektivt fett, flekker og vond lukt!


Muggsoppen fjernes ved hjelp av klut og vanlig såpe som er egnet til det materialet som skal vaskes. Hva gjør jeg hvis jeg oppdager muggsopp i boligen. Her er det mugg på undertaket etter kondens på loftet. Klorin eller lignende, men dette er ikke nødvendig for å fjerne hussvertesoppen.


Jeg har kun funnet ett middel som fjerner mugg fra silicon: Cilit Bang muggskimmel! Har egentlig mer tro på klorin som effektiv soppdreper. Hvordan fjerner man sopp fra et ubrukt kjølerom.


Har problemer med muggsopp i leiligheten i kjeller etter at leietaker har bodd der i. Er det klare spor etter sopp må du få den fjernet (klorin el.l.) . Etter litt research kom vi over påstanden at klor/klorin fjerner effektivt synlig jordslag og i tillegg dreper 9 bakterier, virus, mugg og sopp. Klorin Rengjøringsspray med klor dreper alle bakterier og fjerner misfarging på og rundt toalettet. Gå over etterpå med en sopp- og algedreper før maling. Skal du fjerne svertesopp (små sorte prikker) kan du bruke klor.


Men det er mange måter å fjerne muggen mugg lukt fra klær som er ganske lett. Vask klær med et vaskemiddel som inneholder klor eller ikke-klor. Kjør heller på med klorin eller sopp og algefjerner. I mellomtiden; Vask veggen, fjern alt som står inntil veggen og flytt ting som må stå inntil . MUGGSOPP PÅ BARNEVOGN:/b Veldig ekkelt - og det kan være farlig for barnet om du ikke får fjernet det.


Vogna til Frida som har stått i bhgen ser ut til å ha fått mugg. La tekstilene du skal fjerne jordslag av ligge i bløt i denne løsningen ett døgn før du.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg