tirsdag 18. august 2015

Panduro sandvika

ArneCarlos til butikken og skal ha strikke - workshop hos oss. Vi har alt du behøver for å drive med hobby! Scrapbooking, hobbystunder med barna, lage kort, smykker, innredningsdetaljer, sy og strikke, jul- og påskehobby.

Assisterende butikksjef med lyst på en selgende og kreativ arbeidsdag – er det deg? Gratulerer ] Hurra - og gratulerer til de tre vinnerne av den dager lange utfordringen. Det var i alt 9bidrag med offentlige og private brukere.


Eller liker du best å lage noe sammen med barna?

Finn alle adresser, telefonnummer og åpningstider for Panduro Hobby butikker i Sandvika her. Ser du etter ◴ åpningstidene til Panduro Hobby? Finn de siste rabattkoder, telefonnummer og åpningstider for Panduro Hobby i Sandvika Storsenter i på . Panduro Hobby tilbyr et heldekkende sortiment for alle typer hobbyutøvere. Det består av 0artikler der omtrent en fjerdedel fornyes årlig.


Finn aktuelle tilbud fra Panduro Hobby i Sandvika. Bla gjennom kundeaviser og kataloger, og finn tilbud fra butikkene i ditt område. Finn ut driftstimer Panduro Hobby, Sandvika, 13Sandvika Storsenter, Panduro Hobby Sandvika.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg