torsdag 27. august 2015

Ikea malm nattbord

IKEA - MALM, Kommode med skuffer, hvit, , Kan også brukes som nattbord. Skuffene som er enkle å åpne og lukke har uttrekksstopp. Denne serien byr på en rekke smarte ideer som for eksempel oppbevaring under senga, og en kommode som også fungerer som et nattbord.

Oppbevar alle dine nattlige nødvendigheter i et nattbord som matcher stilen på. MALM kommode med skuffer, hvit Bredde: cm Dybde: cm Høyde. Ingen skader eller defekter, men en skuff har fått noen merker i bunnen. Mål: Bredde cm Dybde cm Høyde cm Ny pris på Ikea er .

Utseende og mål er som på bildene som er tatt fra IKEA sine sider. Selger kommode/nattbord fra Malm-serien til Ikea. Kart og flyfoto over stk hvite IKEA malm nattbor 04Oslo fra FINN.


Vi har nå Ikea malm nattbord fra Finn. IKEA malm seng med nattbor tilhørende bokhylle og skrivebord. Selger IKEA Malm seng 1cm X 2cm med nattbor bokhylle og . Pent brukt og veldig praktisk gavl som også fungerer som nattbord.


Fremstår som ny og selges grunnet plassmangel.

Vi har to malm kommoder og har heller aldri hatt problemer m de. Nattbord har vi i tillegg som vi heller ikke har hatt problemer med. Beskrivelse Selger nattbord/kommode fra Ikea Malm serien. Den har stått pent og lite brukt og fremstår som ny.


Selges: 250kr MALM Kommode med skuffer. Se og/eller last ned manualen til din IKEA MALM Nattbord på norsk. Finner du ikke den manualen du leter etter? Kjøpe selge, Malm seng (Ikea) i farge brunsvart. Pent brukt, noen riper på venstre side (se bilde), ellers pent brukt.


Telefon: 93Adresse: Hinna, Stavanger . Jeg maler mine hvite malm nattbord til svart nå. Mattet de ne grunnet og har malt de nå. Har også matchende reoler og pult til salgs.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg