tirsdag 18. august 2015

Høyglans kjøkken rengjøring

En mild såpe blandet med vann egner seg ypperlig for å rengjøre møbler og kjøkkenfronter i høyglans, bekrefter Siv Elizabeth Egger hos Ikea til . Når du har lagt penger og energi i å lage et superflott kjøkken eller ba. Til den daglige rengjøringen anbefaler vi bare å tørke av høyglansoverflatene med en . Mano høyglans kjøkken fra kvik,men uansett hvordan eller hva jeg rengjør skapene med går ikke. Jeg har hatt mitt hvite høyglanskjøkken i litt over år nå og ser vel.


Høyglansoverflater er beskyttet med en krympeplast fra produsenten, som må . Jeg har ett nytt spisebord i svart høyglans, og med unger i huset blir det fort. Vi har høyglanskjøkken og vasker med vann (evt. vann m/zalo), . Hvordan fjerne fettmerker fra hvit kjøkkeninnredning. Et spørsmål til dere som har kjøkken i hvit høyglans.


Høyglansoverflater, for eksempel, blir ripet av vanlige . Vi har montert sort høyglanskjøkken fra Kvick og sorte høyglans spisebord stoler + bar-krakker fra bolia , samt sort høyglans tv fra ikea. God hygiene i kjøkkenskapene er viktig, blant annet for å unngå at møll og andre uønskede kryp trives der. NO VEDLIKEHOLDSVEILEDNING FOR SKAP Gratulerer med ditt nye kjøkk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg