mandag 31. august 2015

Eiendomsmegling utdanning

Eiendomsmegleren legger til rette for at kjøp og salg av eiendommer skjer på en trygg og effektiv måte. Det er registrert 3relaterte studier, og det finnes relatert yrke til utdanningen EIENDOMSMEGLING. En Bachelor i eiendomsmegling fra BI gir deg muligheten til å jobbe som.

Dermed får du både en generell økonomisk/administrativ utdanning og en spesifikk . Eiendomsmegler er en beskyttet tittel som man kun kan kalle seg og jobbe som dersom man har utdanningen i boks. Dette er lovfestet og det finnes neppe noen . Informasjon om bachelor i eiendomsmegling ved Høgskolen i Hedmark. Selv har jeg planer om å bli eiendomsmegler, så hyver meg innpå tråden her!


Jeg vet at du kan studere eiendomsmegling flere steder i landet. Studiet kvalifiserer for opptak til siviløkonom/masterstudier ved HHB samt masterstudier ved andre utdanningsinstitusjoner i Norge eller . Eiendomsmegling er et attraktivt yrke i Norge, og men ser stadig en økning i. Som eiendomsmegler får du en utfordrende jobb og en variert hverdag. Du vil også ha en økonomisk-administrativ utdanning og mulighet for autorisasjon . Eiendomsmegleren legger til rette for at kjøp og salg av eiendommer skjer på en trygg og effektiv måte. Eigedomsmeklarstudiet gir deg både ei bransjespesifikk utdanning innanfor eigedomsmekling og ei økonomisk-administrativ utdanning.


Norges studentportal - studentliv - utdanning - karriere.

Hun er i ferd med å etablere seg som eiendomsmegler i Tromsø. Utdanningen i eiendomsmegling gir deg gode og praktiske kunnskaper om eiendomsmeglerens rolle. Ved endt utdanning vil du være i stand til å arbeide . Bachelor i eiendomsmegling Studiet gir en yrkesrettet utdanning som kvalifiserer for å arbeide som eiendomsmegler.


Side med 23svar fra våre spesialister innen Høyere utdanning. Jeg har lyst til å bli en eiendomsmegler, hvilken linje og karakter trenger jeg? Vi kan tilby utdanning til eiendomsmegler over hele landet.


Stadig flere har funnet at en jobb som eiendomsmegler er . Jeg sliter veldig med og bestemme meg for hva jeg vil bli, en av tingene jeg kunne tenke meg er eiendomsmegler. Mens det i mange bransjer og yrker ikke er noen krav til utdanning – selv om det ofte er en fordel fremfor å bare ha kompetansen – så er eiendomsmegling en . Aldri før har det vært så mange eiendomsmeglere under utdanning. Bare på Handelshøyskolen BI studerer totalt 15unge dette faget.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg